Kurs Konsulenttjenester Digital annonsering Referanser Kontakt

Menu
"ENGLISH FOR BUSINESS"
britiske_flagg.jpg

Engelsk er "forretningsspråket" for stadig flere bedrifter og det stilles  dermed stadig høyere krav til engelske språkferdigheter til hver enkelt ansatt.

Exlevel AS tilbyr bedriftsinterne kurs innen "English for Business" med fokus på å lære å bruke språket på en riktig måte samt å kunne forstå ulike nyanser innenfor det engelske forretningsspråket. Kurset er delt inn i tre ulike nivåer slik at en lettere kan tilpasse kurset til bedriftens behov. Formålet med kurset er at de ansatte skal bli mere positive til å kommunisere oftere og bedre med kollegaer innen samme internasjonale virksomhet, med forretningsforbindelser, kunder, leverandører, distributører og offentlige myndigheter i utlandet. Kurset skal styrke mestringsfølelsen til de ansatte når det gjelder å kommunisere på engelsk og en skal unngå å måtte kommunisere gjennom andre på grunn av språkbarriere. På denne måten får en kontroll over budskapet og selve formidlingen av budskapet, samtidig som en får bedre mulighet til å fokusere på relasjonsbygging. Kurset vil i tillegg gi deltakerne kunnskap om ulike bedriftskulturer innen ulike land og herunder kulturelle utfordringer som kan være aktuelle.

Gjennom økt mestringsfølelse og kompetanse innen "English for Business" får de ansatte større mulighet til å nå sine mål og utnytte sin posisjon og sitt potensiale.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne for informasjon om hva vi kan bistå deg og din bedrift med.

Daglig leder & instruktør

Therese Frøystad Igesund

+47 915 25 978
therese@exlevel.no